Openluchtconcert

afgelast i.v.m. covid-19

 

Het openluchtconcert vindt normaal gesproken de laatste zondag van juni plaats.

De Stichting Promotion Simpelveld organiseert dit openluchtconcert voor het terras van ‘BijMaxime’ in de Vroenhofstraat te Simpelveld met medewerking van de Koninklijk Erkende fanfare ‘Eendracht’ van de Huls en een door de fanfare uit te nodigen gastvereniging. Het concert begint omstreeks 12.00 uur en zal ongeveer anderhalf uur duren. De toegang is gratis.

 

 
Uiteraard hebben we ‘onze’ fanfare ‘Eendracht’ reeds jarenlang in ons muzikale hart gesloten. Opgericht werd de fanfare in 1909 en maakt dus meer dan een eeuw onderdeel uit van onze gemeenschap. Een vereniging waarop men nooit een tevergeefs beroep doet en die reeds jarenlang haar medewerking verleent aan het openluchtconcert in de maand juni. De muzikale leiding is in handen van dirigent Roger Cobben.

Gastvereniging

Jaarlijks zorgt de fanfare voor een gastvereniging die met haar dit openluchtconcert gestalte geeft. 

Dit jaar is onze gastvereniging Seniorenorkest Groot Someren.

In 1991 werd door het bestuur van de Bond van Ouderen het initiatief genomen om in Groot Someren een seniorenorkest op te richten. Op dit initiatief werd onmiddellijk positief gereageerd en met een kleine twintigtal muzikanten werd in oktober 1991 met de eerste repetitie begonnen. Nu, aanvang 2019, zijn er 52 actieve muzikanten. Deze vereniging staat eveneens onder leiding van dirigent Roger Cobben.


Nieuwsgierig?
Kom dan vooral na de H.H. Mis van 11.00 uur naar het terras van ‘BijMaxime’ voor een gezellig en afwisselend muziekspektakel aangeboden door voornoemde muziekgezelschappen. 

Namens de SPS wensen wij u een mooi openluchtconcert toe en hopen dat de weergoden ons goed gezind zullen zijn. Bij het concert zal het in ieder geval (muzikaal gezien) aan niets ontbreken!

 

 

Evenementen

AVG verklaring

Voordat u een formulier op onze website invult, zijn wij verplicht u te wijzen op de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) die op 25 mei 2018 van kracht is geworden. Hiertoe hebben wij een verklaring in de vorm van een privacystatement opgesteld. Deze verklaring kunt u HIER inzien en/of downloaden.Like en deel onze website